7 Полезни съвета, за да предпази бебето си

7 Полезни съвета, за да предпази бебето си

%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bf%d0%b0%d0%b7%d0%b8-%d0%b1%d0%b5%d0%b1%d0%b5%d1%82%d0%be-%d1%81%d0%b8

Ето какво трябва да знаем, ако имаме бебе, което е на по-малко от 6 месеца.

Слънцезащитното мляко всъщност е позволено – На скоро Американската академия на педиатрите одобри използването на малки количества слънцезащитно мляко, които могат да се нанасят на малки части от тялото на бебчета под 6 месеца – ако няма друга алтернатива.

Бебешки дрешки – има голямо разнообразие от шапки и дрехи за бебета, които са изработени от материали, предпазващи от вредните лъчи на слънцето. Обикновените дрешки не са толкова сигурни, за това не правете грешката да си мислите, че с тях сте защитили мъника си.

Винаги търсете сянката – По време на разходки, задължително използвайте сенник за детската количка, а когато сте на плажа или на басейн не забравяйте чадърчето за количка, което ще предпази нежната бебешка кожа от директните слънчеви лъчи.

Подбирайте басейните, на които ще ходите – Да, и бебето ви може да влезе в басейна с вас, но за целта вътре не трябва да има много химикали, например както е в закритите басейни, защото така може да се увреди кожата или дишането му. Ако водата има мирис на хлор, то по-добре не влизайте заедно с бебето си вътре.

Температурата на водата на басейна – Малките бебета могат лесно да настинат, за това трябва да плуват в басейн, който е с подгряване на водата. Най-добрият начин да разберете дали водата е с подходящата температура за вашето бебе, е да я пробвате – ако на вас ви е хладна, то за малкото ще бъде много по-студена.

Хидратация – Знаете ли, че малките бебета трябва да пият до 50% повече течности през летните месеци? Ако бебето ви е на по-малко от 6 месеца, то трябва да го кърмите или да му давате адаптирано мляко по-често.

Спрей против насекоми – Ако обичате повече планината пред морето, то спокойно може да изполвзате спрей против насекоми, стига бебенцето да е на повече от 2 месеца.

[affcoups_coupons]

Над 100 световни марки за бебешки стоки.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.